Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Recensies

Kinderen en leerkrachten van scholen waar in de afgelopen jaren vislessen zijn gegeven zijn zonder uitzondering laaiend enthousiast. De kinderen leren van alles over het onderwaterleven en gaan met andere ogen naar het water in hun woonomgeving kijken.

De kids die nog nooit hebben gevist maken bovendien op een leuke manier kennis met de sportvisserij, waarbij ze respect voor vis en de natuur wordt bijgebracht. Dat dit aanslaat merkt de plaatselijke hengelsportvereniging vaak aan de toename van jeugdleden na een visles.

Divide